Vrienden van Wereldwijd

_MG_7782Traditiegetrouw vindt op 2e pinksterdag op het terrein van Jongerecentrum “De Kuip” en Scouting “Pastoor Simonsgroep” Festival Wereldwijd plaats. Op een ongedwongen wijzen ontmoeten culturen elkaar onder het genot van muziek, dans, food en informatie. De afgelopen jaren is het festival een begrip geworden in de gemeente Loon op Zand.

Stichting Wereldwijd “Loon op Zand”
Stichting “Wereldwijd’ probeert op allerlei manieren, op een laagdrempelige wijze, contacten te leggen met andere culturen. Stichting Wereldwijd is niet alleen bekend van het festival maar ook van verschillende projecten met scholen in de regio. Dit alles met als doel: “Een mooiere en duurzamere wereld”. Verbinden, in contact brengen met en informeren dat zijn de tools die belangrijk zijn bij dit proces. De verbindende rol van Stichting “Wereldwijd” is onontbeerlijk gezien de actualiteit in onze gemeente.

Zwaar weer
De doorgang van het jaarlijkse festival hangt aan een zijden draadje. Dit komt niet alleen door het wegvallen van subsidie. Ook de steun van een aantal fondsen op dit gebied is enorm teruggelopen terwijl de wereld rondom ons vraagt om juist meer steun. Het is vervelend om als organisatie constant met een zwarte pen in de hand te zitten om continu te moeten wegstrepen. Festival “Wereldwijd” zit letterlijk in zwaar weer.

Helpt u ons mee
Gezien het belang van haar activiteiten wil Stichting “Wereldwijd” (al) haar activiteiten de komende jaren voortzetten. Uiteraard kunnen bedrijven ons sponsoren. Maar u kunt ons ook helpen.

Wordt vriend van “Wereldwijd”

Door vriend te worden van Wereldwijd steunt u ons en onze activiteiten. Voor een aantrekkelijk bedrag steunt u onze stichting. U kunt kiezen uit vier versies:

Brons: € 10,00
Zilver: € 20,00
Goud: € 50,00
Platina: € 100,00

U kunt gemakkelijk vrienden worden. Klik op ‘tickets ophalen’ en selecteer de versie. U kunt nu kiezen uit verschillende betaalwijzen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor meerdere versies.

Wij belonen al onze vrienden
Als dank voor hun steun belonen wij al onze vrienden. Zij krijgen een prominente plaats op de ‘the wall of fame’ in “De Kuip”. Een ere plaats die wij ook trots zullen laten zien op onze social media.

Kortom Friends will be real Friends.

 

Comments are closed.